Zahvaljujući Jeleni i Eniacu i pre svih Aleksandru Bijeliću koji je idejni tvorac, imao sam sinoć priliku da prisustvujem pretpremijeri otvaranja novog Merkur centra na Karaburmi.

merkurNa prvi pogled sve izgleda impozantno, ali tek kada se uđe unutra i vidi koooliko toga ima postaje jasno koliki je ovo projekat bio. Ono što su nam posebno istakli jeste da su sanirali klizište sa jednom malom investicijom od 3 miliona evra, čisto da im ne dođu svi stanari zgrada iznad njih na ručak 🙂

Na okupljanju malom behu mnogi dobro poznati ljudi, a da nekog ne bih slučajno zaboravio preskočiću deo sa nabrajanjem, ali ću reći da me je veoma iznenadila činjenica da je sa nama bio i direktor Merkura koji nam je poželeo dobrodošlicu. Jako lep gest!

merkur-kadaCeo centar izgleda kao stvoren za trošenje godišnje plate. Primera radi meni se dopala ova jako lepa kada, ali cenu tačnu nisam mogao da saznam jer je nije bilo. Dobih samo hint da je verovatno preko 100 000 zbog renomiranosti proizvođača.

Fontane su im sjajne, a pogotovu će biti lepo kada bude došlo proleće pa ne bude napolju minus brrr. Mogao bi to da postane i lep prostor za održavanje konferencija i promocija.

merkur-fontaneSinoć se udarao poslednji glanc, tako da ne mogu da kažem kakva je usluga, ali sudeći po ljubaznosti naših jučerašnjih domaćina, ne sumnjam da ću tamo ponovo otići.

I za kraj ono najbolje. Ko god danas bude otišao u kupovinu i na kasi rekao “Ispuni mi želju”, pored besplatnog piva i već obećanog poklona, dobiće još jedan poklon koji će učestovati u drugim nagradnim igrama.

My 7 cents
Veoma mi je drago što sve više kompanija se okreće digitalnim medijima i što se polako naša blog zajednica uzima kao jedan od činilaca medijske promocije. Verujem da će u budućnosti biti sve više ovakvih akcija, a po rečima ljudi iz Merkura ovo bi trebao da bude samo početak naše uspešne saradnje.

P.S. U dogovoru sa našim domaćinima, ukoliko privlačna devojka bude pitala stasitog prodavca da joj ispuni želju, on ima slobodu da joj da svoj mobilni telefon.
P.P.S. Ukoliko upitate privlačnu prodavačicu da vam ispuni želju, očekujte samo dodatni poklon 🙂