Pochelo je time shto smo svi po malo kasnili. No organizatori su se pobrinuli da se to ni ne primeti jer su oni kasnili vishe 🙂 Kada su posle kraceg odlaganja od jedno 20ak minuta doneli tab i raspored sudija i timova… nishta nije moglo da se vidi lepo jer su neshto zeznuli prilikom pripreme prezentacije.

Misha je uchestvovao u debati kao pomocni sudija, dok sam ja jelte gushter 🙂 Tj. za sada nemam ni pravo glasa no nadam se da cu to promeniti do kraja dana. Videcemo shta ce biti.

Prva debata je donela chudnu temu vezanu za socijalnu pomoc i ekipa u mojoj sobi je bila dosta zbrkana no na kraju jednoglasno donesosmo odluku shto je jelte dobro 🙂

Poshto smo mi bukvalno sve zavrshili za 5 minuta imao sam dovoljno vremena da josh malo lutam po ovom ogromnom univerzitetu, pozhelim srecu nashima koji su chekali rezultate i izadjem malo napolje po josh jednom divnom kishovitom danu.

Nazhalost kada su rezultati konachno stigli sunce nije ogrejalo vec je pocheo josh jachi pljusak jer niko nije uspeo da osvoji ni jedan bod, tj. svi su bili 4. (gledajuci sa vedrije strane setih se rechi moje drage “Bar nisu bili poslednji :)”)

Tako da za sada stvari ne idu bash po planovima. Svi nashi su nezadovoljni neki manje neki vishe. Nazhalost ni hrvati nisu bolje proshli no oni su to sve dosta opushtenije podneli. Dodushe osvojili su i jedno 3. mesto.

Toliko za ovu kratku pauzu.