VIP call centar vs. rest

Već dva sata pokušavam da dobijem Call centar Ster Cinema bez ikakvog uspeha. Probao sam da zovem i direktan broj i ni tu mi se niko ne javlja. Proverio sam više puta da li je na sajtu napisano radno vreme pored call centra ali nije… Mislim da oni nisu usamljen slučaj jer sam čuo i da je u Kolosej-u isti problem. Stoga se postavlja logično pitanje koga oni za*ebavaju? Koja je poenta call centra na koji se niko ne javlja?

Svojevremeno sam imao i vrlo neprijatno iskustvo sa Telenorom tako da je pravo osveženje na mene ostavio VIP koji želim iskreno pohvaliti zbog zaista odličnog korisničkog servisa sa kojim sam imao prilike da se susretnem. Toliko ljubaznosti i želje da mi se izađe u susret nisam nigde čuo kao kod njih. Čak sam dobio i sjajno pitanje “Mogu li vam još nekako pomoći?”. Jednostavno izgledalo je kao da sam ja njima zaista bitan i da žele da mi daju sve potrebne informacije kako bih postao njihov član. Zahvaljujući dobroj ponudi verovatno i hoću u narednom periodu, a sigurno jedna od stvari koju ću uzeti u obzir jeste način njihovog ophođenja prema svojim trenutnim i potencijalnim klijentima.

Hvala što deliš 🙂
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0

Author: Prokka

Jovan Milićević Prokka, Lukin tata, Jelenin muž. Dipl. ing. Fakulteta organizacionih nauka. Head of product u LeanPay, fintechu koji pravi platformu za plaćanje na rate. Uživa u menjanju sveta na bolje kroz upotrebu digitalnih tehnologija.

 • Marko

  Jah, imao sam slicnih problema sa Kolosejem – dok im je call centar uopste radio! Poslednjih nedelju-dve im uopste ne radi, pa ako hoces da gledas Avatara 3D, moras da dodjes nekoliko dana ranije da bi rezervisao/kupio kartu (zbog velikih guzvi). A inace, njihov divni kompjuterski sistem dozvoljava rezervaciju iskljucivo od srede do srede. Prema tome, ako si dosao u ponedeljak i hoces da rezervises kartu za petak, moras da se vratis kuci i dodjes u cetvrtak. Mamicu im njihovu.

 • upravo zovem kolosej , pa jedno 45 minuta, i nema shanse…sad idem tamo a ako se ispalim za avatar…grrrr 🙂 i’m super pissed..! 🙂

 • Milos

  Isti problem sam imao sa Kolosej Usce i Avatar, na kraju sam morao da idem licno da kupim par dana unapred. Ali sada Kolosej ima online rezervacije karata sto je jedna veoma fantasticna i divna stvar za bioskop!

 • Da, da…Kolosej je nemoguce dobiti. Ne znam cemju sluze telefoni,a zna se da mora da se rezersvise (da ne bi dolazio za dz!)
  Sa MTS je isti slucaj biio nedavno – izvti to sto ima da kaze, ti isprotiskas sve sto treba (nekoliko klikova i minuta do operatera za post paid) i onda ti kazu da je ‘predvidjeno vreme cekanja duze od bla bla” i da nazoves ponovo. Ne razumem?!
  Super za VIP.

 • al si se zalaufao sa korisničkim servisima 😀

  Ja kad sam hteo da gledam Avatar išao sam dva put do Koloseja… i to smo prvi put jedva našli karte za sutradan 😀

  ludnica je, verujem da su isključili telefone…

  Mada, slično sam mislio i za Rodu, pa sam otišao tamo i dok sam se raspitivao zvonio im je telefon par puta, a ona žena se uredno javljala i rezervisala. Možda samo treba ubosti? 🙂

 • Sinoć kada sam otišao do Stera i kupio karte za Šerloka Holmsa pitao sam ih što im ne radi call centar i prodavačica mi je rekla da je devojka sa call centra došla da pomogne u prodaji karata pošto je gužva. Ovo mi govori da “veliki” Ster radi smanjenja troškova a na uštrb zadovoljstva korisnika ne može da uzme jednu devojku ili momka preko omladinske zadruge i da im isplaćuje npr. 200 evra mesečno.

 • Pingback: Dodir brenda « PedyaMilicevic's Blog()

 • Meni ovde stvarno nista nije jasno..?
  2 puta placam jedan isti racun od 3.971 din.
  i kazu da im nije stiglo i da ce da raskinu ugovor..
  pa koga bre vi za*ebavate!!! a??
  pa necete vi mene da kradete mamu vam ***!!!
  prijavicu vas ako mi ne odblokirate racun!!!

  p.s. Prokka je moderisao komentar zbog neprikladnih reci