Categories
Komunikacija

Meridian banka – neuspeli pokušaj

p-closedKako sam već neko vreme pričao kako nisam zadovoljan uslovima koje mi Meridian pruža imao sam veliku želju da promenim banku. Čitajući komentare sa prethodnog članka i malo se informišući po internetu, a i zagledajući šta imam u svojoj okolini, reših da probam sa Komercijalnom bankom. Nažalost radno vreme im nije jača strana u mojoj filijali, a takođe bi me debitna kartica Visa Clasic koju u Meridianu plaćam 0 dinara ovde koštala nekih 2000 godišnje. Mnogo kume!

Elem rešim ja tako pre 10ak dana da pozovem moju banku i da vidim šta mogu da uradim. Posle malo “ping pong-a” (prebacivanja sa lokala na lokal) dobio sam neverovatno ljubaznu gospođu koja je želela da mi sve što je do njih uradi. Konkretno da mi spremi zahtev za izdavanje novog diska za e-banking i da mi ga pošalje na mejl. Moje bi bilo samo da ga potpišem i ostavim kod njih u filijali te posle izvesnog vremena i sam disk dobijem. Dogovor je bio da mi to pošalje u narednih 24 časa… Treba li da kažem da je od tada prošlo 10ak dana?

No, kako sam u međuvremenu dobio prijatan SMS da su pokrenuli i uslugu obaveštavanja putem kratkih poruka, reših da danas ne budem lenj nego da odem do njihove filijale i vidim da konačno sve sredim. Računao sam da su im terazije najprometnije pa da one sigurno rade subotom. Pogađate li već da sam se prevario i da ta filijala uopšte ni ne radi subotom?! No, setih se ja da postoji i u kolarčevoj takođe. Nažalost ona je radila do 12! Super radno vreme zar ne?

Jedina preostala nada mi je da otkrijem gde je ta filijala u zemunu koja navodno radi do 7. Ukoliko je to tačno, onda će postojati dobri izgledi da se ja još neko vreme družim sa njima, ako ne… Nešto će morati da se menja.

Hvala što deliš 🙂
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

By Prokka

Jovan Milićević Prokka, Lukin i Aleksin tata, Jelenin muž. Dipl. ing. Fakulteta organizacionih nauka. Head of product u LeanPay, fintechu koji je napravio platformu za plaćanje na rate u radnji ili online. Uživa u menjanju sveta na bolje kroz upotrebu digitalnih tehnologija.