p-burekVelika većina vas je verovatno već bila Bureku u proteklom periodu, ukoliko ste ga nekada davno posetili i nije vam se dopao pogledajte ponovo jer je on pretrpeo značajne izmene. Sada je mnogo pregledniji, a u planu je obogaćivanje sadržaja sa još nekoliko zaista zanimljivih ideja. Ukoliko niste već čuli za Burek radi se o najvećem domaćem forumu na kome zaista možete naći praktično sve od zanimljivih linkova, besplatnih oglasa, saveta za kućne ljubimce, obrazovanje…

Kako se vama dopada novi dizajn?

p-burek-full

Saopštenje za javnost u celosti možete pogledati ovde:

Burek u novom ruhu

Najveća Internet zajednica u Srbiji, sa preko 700.000 registrovanih članova – Burek.com dobila je svoje novo izdanje

Beograd 24. februar 2009. – Ljubitelji kvalitetne diskusije u prethodnih 7 godina domaći Internet teško mogu da zamisle bez Burek foruma. Zajednica zasnovana na brzoj razmeni znanja i iskustava pojedinaca širom regiona, uz prevazilaženje kulturnih i istorijskih razlika rasla je i razvijala se uporedo sa Internetom u Srbiji.

Prateći svetske trendove, i sveopštu popularnost društvenih mreža, razvojni tim Burek foruma predstavio je novu, moderno redizajniranu verziju svog sajta. Korisnici sada, pored nezaobilaznih diskusija, na kojima mogu da traže i dobiju pomoć kao i diskutuju o širokom spektru tema, od tehničkih pitanja, do društvenih pojava, imaju čitav set novih mogućnosti za izražavanje sopstvene kreativnosti i upoznavanje novih ljudi.

Centralni deo novog koncepta Burek foruma su profilne strane korisnika, koje predstavljaju agregaciju njihovih društveno-kreativnih aktivnosti na samom sajtu i podataka koji ih bliže opisuju. Obzirom na ogromnu postojeću bazu korisnika, Burek forum, zahvaljujući ovoj funkcionalnosti, postaje jedinstvena baza podataka dobrog dela aktivnih korisnika Interneta u Srbiji.

O Burek forumu

Burek Forum je najveća Internet zajednica u Srbiji, sa više od 700.000 registrovanih članova. Burek Forum je osnovan 2002. godine, kao prva internet zajednica za široku javnost u Srbiji i regionu. Sajt beleži oko 40.000 – 45.000 jedinstvenih posetilaca dnevno, što ga čini neprikosnovenim liderom u ovom segmentu tržišta. Broj članova neprestano raste i oni u proseku pregledaju preko 320.000 strana foruma dnevno.

Prema relevantnim Internet servisima za merenje posećenosti web sajtova, poput Google Analytics, Alexa, Compete i drugih, strane Burek Foruma svakog meseca pregleda više od 1.100.000 ljudi što ga čini jedinstvenim na internet nebu Srbije.

###

Za više informacija:

Ivan Minić
Mobilni: +381.63.435.818
ivan.minic@burek.com
www.burek.com