Nakon jucerashnjeg neuspeshnog pokushaja danas sam konachno uspeo da ustanem na vreme i da se nekako odvuchem do kupatila i umijem. Pokushah Mishu da probudim ali on samo reche “AHA” i okrete se na drugu stranu kreveta.

Stigoh tako i do 26. sprata gde nam je fitnes centar sa sve bazenom, saunom, teretanom… ma VRF brate 😛

Bazence je kul jer je pogled odatle prelep, mada je ono samo vrlo malo. Svega 16 metara, sa sve masazherom podvodnim u nashim krajevima poznatijim kao mestom gde voda izbija pod vecim pritiskom 🙂 No beshe kul da se odpliva malo. Jedno 20ak minuta tu plivah i razgledah. Ljudi nije bilo mnogo ali u tolikom bazenu lako se pravi guzhva. Prvo su bili samo momci, a potom samo devojke.. i ja.. Tako da se nisam zhalio no vec je bilo vreme za saunu.

Poshto mi je ovo vatreno krshtenje u istoj ljubazni domacini su se pobrinuli da mi bude vatreno. Termometar je pokazivao 80 stepeni i svaki udisaj je stvarao neprijatnu vrelinu u nosu. Miris je lep i mene podseca na kesten, tj. sa mirisom sa kojim se cesto srecemo tokom jesenjih dana kada prodavci u Beogradu stoje gde stignu i peku kestenje. Elem tamo izdrzah jedno 10 minuta ibacih se pod hladan tush. Ne verujem da cu moci isto da ponovim narednih par dana jer nam je vrlo zgusnut raspored mada probacu.

Sada sam uspeo i Mishonju da probudim tako da krecemo putem doruchka i chak cemo moci na miru da jedemo! Jeee! 🙂