1. dan turnira

Evo danas zapoche i formalni deo tako da cu imati sve manje vremena za kucanje pa da znate shta se deshava. Plan je dosta naporan, a ja  josh nisam dobio punjach tako da nemam mogucnost pisanja u svakom trenutku vec zavisim od brojnih externih faktora.

Ko shto vec znate blago sam se uspavao, no uspesmo da stignemo na doruchak nekako i da potom i do univerziteta nekako dodjemo po divnom kishnom danu… Naravno pokisli smo ki mishevi no… Nije padala kisha da budemo mokri do gole kozhe… nego onako… Chisto da nervira 🙂

Slushasmo ovde predavanje o debati i vec nauchih neke nove stvari shto mi se vrlo dopada. Uskoro imamo test tako da cemo tada znati ko ce shta da bude u prvoj rundi. Nadam se da ce sve biti ok ali se ne nadam bash mnogo 🙂

Nastavak stizhe uveche uz malo srece a b bilo bi lepo i koju sliku da okachim ali… videcemo shta ce se sve do tada deshavati.

Hvala što deliš 🙂
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Author: Prokka

Jovan Milićević Prokka, Lukin i Aleksin tata, Jelenin muž. Dipl. ing. Fakulteta organizacionih nauka. Head of product u LeanPay, fintechu koji je napravio platformu za plaćanje na rate u radnji ili online. Uživa u menjanju sveta na bolje kroz upotrebu digitalnih tehnologija.